Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile fps?

eF5lippe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Same dzieci tutaj są. Zamiast się pytać o takie coś lepiej włącz minecrafta i sprawdź. Po za tym co nam mówi "Graf nvidia" lub "Procek-2.2 wielordzenowy".

Opublikowano

@topic

Omg, podaj nam normalne parametry komputera, bo my wiem jaki to jest:

Procek-2.2 wielordzeniowy

Albo co to:

Graf nvida

I dlaczego samemu nie sprawdzisz ?

Nic z tego co podałeś nie określimy..

sygna2014.png

Opublikowano

Zagadzam się z up. Kartę nvidię kiedyś w komputerze taką, że minecraft za nic by nie wyrobił. A teraz są nvidie, które wyciągają setki fps.

Opublikowano

Dokladnie :D

@topic

jak podajesz parametry swojego pc to zawsze podawaj model tez.

A trudno odpalic minecrafta i sprawdzc? a jak bedziesz mial malo to wgraj se optifine :)

1RkW7od.png

Opublikowano

Jeżeli słaba jest grafa to tak do MAX. 70(bo nie wiem co to znaczy "graf nvida", podaj model!), a jeżeli dobra to do 120 ;)

Wszystko było by jasne, gdyby wszystko nam podał ;) Ja mam kartę 1Gb i tylko do 200fps :D

Opublikowano

Ja mam podobne parametry i mam po 70fps na minimalnych szczegółach i animacjach,ale renderingiem normal +48 z optifinem

Opublikowano

Ja mam podobne parametry i mam po 70fps na minimalnych szczegółach i animacjach,ale renderingiem normal +48 z optifinem

Podobną "graf nvidię". Ciekawe skąd wiesz o jaką mu chodzi. Karty graficzne nvidi są od bardzo słabych po nardzo dobre. Bez podania parametrów to ja mogę tylko szacować w przedziale 5-350 fps.

Opublikowano

Zgadzam się z @up.

Jeżeli wygenerowany już świat do spokojnie może dojść do ok.200

na chyba na extreme...

jak ma normal to mu moze dojsc do 120fps i jak stoj w miejscu jak sie rusza to wszystko sie renderuje :D

Tak na średnich ustawieniach to dojdźe Ci do 50fps max! mówie Ci zresztom ściagnij i się przekonaj ;)

1RkW7od.png

Opublikowano

Dobra, poczekajmy aż poda dokładną specyfikacje, bo takie strzelanie jaką ma kartę i ile będzie miał fps nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...